Министерството на отбраната на Русия проведе общо събрание вчера сутринта, по

...
Министерството на отбраната на Русия проведе общо събрание вчера сутринта, по
Коментари Харесай

Топ военни: Хаос обхвана частичната мобилизация

Министерството на защитата на Русия организира общо събрание вчера сутринта , по време на което разкритикува дейностите на военните служби за набор на военнослужещи при осъществяването на частичната готовност. Това заяви Телеграм каналът " Маш ".

Руското военно министерство е " порицало " службите за военна регистрация за тяхната немарливост и за това, че са призовавали " всички безсистемно ", макар формалните пояснения на министерството.
 След частичната готовност Путин мисли да вкара и военно състояние
След частичната готовност Путин мисли да вкара и военно състояние

Кремъл май ще забрани на мъжете да пътуват на открито

Отбелязва се, че от виновниците " под опасност от уволняване " се изисква да вкарат ред и да преглеждат случая на всеки новобранец поотделно, тъй че частичната готовност да не включва в хора в преклонна възраст или с увреждания.

След известията за неточности в частичната готовност ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин даде обещание по-рано, че депутатите ще отговорят на всички тъжби и няма да оставят жителите " сами с проблемите ". Председателят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко се обърна към ръководителите на съветските райони с апел да заобикалят " ексцесиите " и " грешките " и да извършват " качествено " държавната задача.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР